Het sinds 1988 in Balk gevestigde bedrijf Bouwkundigburo Kampen, is uw partner voor het ontwikkelen van al u bouwplannen.

Bouwkundigburo Kampen: met creatief passende vormgegeven bouwplannen letterlijk en figuurlijk aan de weg timmeren. Het bedrijf heeft in de loop der jaren met bouwkundig teken- en advieswerk zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor het realiseren van een breed scala van bouwprojecten.

Toegevoegde waarde is thans de deskundige ervaring samen met jeugdig elán waarbij creatieve en frisse ideeën worden ingebracht, ondersteunt door een geautomatiseerde verwerking en presentatie. Het traject van een globaal plan tot realisatie voor nieuwbouw, verbouw en uitbreiding van woningen, bedrijfsgebouwen, agrarische bouwwerken etc. wordt van idee, ontwerp, bouwkundig advies, planuitwerking, bouwaanvraag etc. deskundig begeleid. Voorafgaand vrijblijvende informatie en de gebruikelijke laagdrempeligheid is één van de sterke punten van Bouwkundigburo Kampen.

Mocht e.e.a. een nadere toelichting behoeven of wilt u kennis met ons maken, dan horen wij dat graag van u.
Een vrijblijvend en oriënterend gesprek is ten allen tijde mogelijk, om uw wensen te bespreken en we kunnen u uiteraard vrijblijvend voorzien van advies of een offerte.

Voor meer informatie hoe u ons kunt bereiken …

Telefoon: +31(0)514 – 60 42 87
E-mailadres: Info@bouwkundigburokampen.nl